top of page

Svipp oppdaterer tilbudet med ny vekselflak container


Vi gratulerer Savu Vasile med den helt nye Volvo FM, en imponerende kraftpakke som vil levere topp ytelse under Svipp's drift. Denne spesielle lastebilen har blitt utstyrt med en unik vekselflak container levert av Termosenteret, som skiller den ut fra mengden.


Volvo FM har lenge vært kjent for sin pålitelighet og allsidighet, og det nye tilskuddet til Svipp sin bilpark er intet unntak. Med en perfekt balanse mellom kraft og effektivitet vil denne lastebilen gjøre jobben til Savu Vasile både enklere og mer lønnsom. Uansett om det er vanlig vei eller trange gater, vil Volvo FM levere topp ytelse og komfort.


Det virkelige høydepunktet er imidlertid det unike aggregatet levert av Termosenteret. Dette aggregatet representerer det nyeste innen bærekraftig teknologi og energieffektivitet. Med fokus på miljøvennlighet vil det ikke bare redusere drivstofforbruket, men også utslippene, noe som gjør den nye Volvo FM til et ansvarlig valg for både virksomheten og miljøet.


I tillegg til det nye aggregatet er bilen utstyr med vekselflak container. Disse allsidige og effektive containerne gir økt fleksibilitet og optimal ressursutnyttelse i logistikken. Med muligheten til raskt å bytte mellom ulike transportmidler, fra lastebil til tog og skip, viser Svipp nok en gang sitt engasjement for å levere moderne løsninger som oppfyller bransjens stadig skiftende behov."


Savu Vasile kan nå glede seg over en smidig og avansert kjøreopplevelse, takket være Volvos innovative sikkerhetsfunksjoner og førerassistansesystemer. Uansett om det er langtransport eller lokal distribusjon, vil den nye lastebilen være en pålitelig partner på veien.


Uansett om det er vanlig vei eller trange gater, vil Volvo FM levere topp ytelse og komfort.

I en bransje der pålitelighet og effektivitet er avgjørende, har Svipp og Savu Vasile virkelig truffet blink med den nye Volvo FM. Med det unike aggregatet fra Termosenteret vises også et sterkt engasjement for bærekraft og en grønnere fremtid. Vi ser frem til å se den nye lastebilen i aksjon og ønsker Savu Vasile all mulig suksess på veien fremover.コメント


bottom of page