top of page
IMG_8433.jpg

Om Svipp

 

Svipp AS er et av vestlandets eldste og blandt de største bud- og lokaltransport firma.

Solid vekst gjennom 40 år har ført til utvidelse av bilparken og produktspekter vi disponerer idag en en variert bilpark.

Med egne løsninger og ved hjelp av gode samarbeidspartnere kan vi også bistå våre kunder med transport til/fra alle destinasjoner i Norge og ellers i utlandet – raskt, enkelt og effektivt! Vi er idag lokalisert i Sandnes og har erfarne seriøse samarbeidspartnere i alle større norske byer.

Vi tilbyr i dag distribusjon av alle typer gods – fra papirer, pakker eller andre typer store og små kolli – over korte eller lengre distanser. Vi har alle bilstørrelser – fra varebiler av ulike størrelser til lastebiler, containerbiler, kjølebiler, kranbiler og semitrailere.

En transportutfordring – Svipp har løsningen!

Svipp AS er en moderne bedrift som gjør bruk av ny teknologi, både når det gjelder bestillingssystemer, ordrebehandling, fakturasystemer og kontroll av bilparken.

Våre sjåfører er erfarne og har god lokalkunnskap. Vår bilpark er til enhver tid av nyere dato, og sammen med våre sjåfører strekker vi oss langt for å gjøre også deg fornøyd!

IMG_0357 copy.jpg
IMG_0322.jpg
IMG_7930.jpg

Våre ansatte

Kenneth Stava.jpg

Kenneth Stava

Daglig leder

May-Britt Thorbjørnsen.jpg

May-Britt Thorbjørnsen

Transportleder

Tone Skadsem.jpg

Tone Skadsem

Transportleder

Annie Laugland.png

Annie Laugaland

Regnskap

Sinisa Mirosavljevic.jpg

Sinisa Mirosavljevic

Lagermedarbeider

Følg oss på Facebook!

bottom of page