top of page
IMG_8433.jpg

Om Svipp

 

Svipp AS er et av Vestlandets eldste og blant de største bud- og lokaltransport firma.

Solid vekst gjennom 43 år har ført til utvidelse av bilparken og produktspekter. Vi disponerer i dag en variert bilpark bestående av el-varebiler og el- lastebiler samt lastebil. Følgebil, vekselflak og små og store varebiler av euro 6

 

Vi kan også tilby våre kunder HVO 100 som avgir 90% mindre Co2 utslipp fra eget tankanlegg

Dette gjør oss fremtidsrettet og ved gode løsninger bidrar vi til et mer miljøvennlig utslipp.

 

Med egne løsninger og ved hjelp av gode samarbeidspartnere kan vi også bistå våre kunder med transport til/fra alle destinasjoner i Norge og ellers i utlandet – raskt, enkelt og effektivt! Vi er i dag lokalisert i Sandnes og har erfarne seriøse samarbeidspartnere i alle større norske byer.

Vi tilbyr i dag distribusjon av alle typer gods – fra papirer, pakker eller andre typer store og små kolli – over korte eller lengre distanser. Vi har alle bilstørrelser – fra varebiler av ulike størrelser til lastebiler, container biler og kjøle biler.

En transportutfordring – Svipp har løsningen!

Svipp AS er en moderne bedrift som gjør bruk av ny teknologi, både når det gjelder bestillingssystemer, ordrebehandling, fakturasystemer og kontroll av bilparken.

Våre sjåfører er erfarne og har god lokalkunnskap. Vår bilpark er til enhver tid av nyere dato, og sammen med våre sjåfører strekker vi oss langt for å gjøre også deg fornøyd!

Kjønnsbalanse (kvinner/menn): 23/77

Nasjonaliteter: +9

IMG_0357 copy.jpg
IMG_0322.jpg
IMG_7930.jpg
bottom of page