top of page

Selvet har oppnådd fagbrev i logistikk

🎉 Gratulerer Selvet Delic! 🎉


I dag feirer vi en eksepsjonell prestasjon og dedikasjon til faglig vekst. Vi ønsker å rette våre hjerteligste gratulasjoner til Selvet Delic, som har oppnådd ikke bare én, men to fagbrev, i henholdsvis logistikk og fagområde nummer to!


Å oppnå fagbrev er en betydningsfull bragd som krever tålmodighet, hardt arbeid og en forpliktelse til å utvikle seg i sitt fagfelt. Selvet Delic har vist en imponerende evne til å mestre utfordrende oppgaver og utmerke seg i logistikkindustrien. Denne prestasjonen er en anerkjennelse av hans dedikasjon og kompetanse.


Å bli sertifisert innen logistikk er ikke bare et bevis på faglig kompetanse, men også et vitnesbyrd om evnen til å håndtere komplekse logistikkutfordringer. Selvet Delic har demonstrert enestående organisatoriske ferdigheter, analytisk tenkning og strategisk planlegging gjennom hele sitt faglige løp.


Å ta det ekstra steget med et andre fagbrev viser en forpliktelse til livslang læring og en vilje til å utvide horisontene innen ulike fagområder. Dette er en sjelden kvalitet som gjenspeiler Selvets engasjement for å være i forkant av utviklingen i en stadig skiftende arbeidsverden.

Selvet Delics suksess er ikke bare en personlig triumf, men også en inspirasjon for kolleger og kommende fagfolk. Han setter en standard for å strebe etter ekspertise, ambisjoner og kontinuerlig forbedring.


Som kolleger og medmennesker ønsker vi å feire denne milepælen sammen med Selvet Delic. Vi ser frem til å se hvordan han vil fortsette å forme og påvirke logistikkindustrien med sin kunnskap, erfaring og lidenskap.


Gratulerer igjen, Selvet Delic, med denne fantastiske prestasjonen! Må din reise være fylt med ytterligere suksesser og berikende opplevelser.




bottom of page