top of page

Fremtiden er elektrisk, mindre vedlikehold og høyere komfort

Radoslaw fra RG transport kjører fast for oss i Svipp og har nettopp fått seg hel elektrisk Ford E-Transit.

Radoslaw her med sin helt nye Ford E-Transit. Med en rekkevidde på inntil 318km så gir denne nok til å klare en hel dag på kjøring i nærområdet.

Radoslaw begynte å kjøre for Svipp 1. mars og trives allerede. Han forteller når vi prater sammen om et veldig godt arbeidsmiljø med veldig gode kolleger der alle er hyggelige og inkluderende.

Han har alltid vært interessert i biler noe han tror henger sammen med at hans far er bilmekaniker. Og siden han også er veldig glad i å kjøre bil så var det naturlig å gå inn i transportbransjen.


Savner du fossil dreven bil? Nei det gjør jeg ikke, det er mye bedre komfort i denne, ingen motorstøy, merker ingenting til vibrasjoner, god nok rekkevidde. Hva er det å savne?


Ford oppgir en rekkevidde på opptil 318 km på en enkelt lading. Radoslaw forteller selv om på vinteren er rekkevidden lavere der han ligger på litt under 200 km på en enkelt lading. Men han klarer seg fortsatt fint på kjøring i distriktet.


Fremtiden er elektrisk, det er mindre vedlikehold og høyere komfort

Svipp har i en stund hatt elektrisk varebil og har bare gode tilbakemeldinger. Og en vil fremover også i lastebil parken se elektrifisering.Commentaires


bottom of page