top of page

Sjåfør (Klasse C)

Larsamyrå 10, 4313 Sandnes, Norway

Stillingstype

Fast og sommer vikarer

Om stillingen

Er du engasjert og ønsker varierende kjøring? Sammen med våre medarbeider vil du være med teamet og bidra til et hyggelig og godt arbeidsmiljø hos en bedrift i stadig vekst?

Liker du å jobbe i et miljø med høyt tempo og liker utfordringer? Da er det kanskje akkurat deg vi er på utkikk etter.

Kvalifikasjoner

  • Erfaring

  • Førerkort klasse C

  • Beherske norsk muntlig og skriftlig

Om bedriften

Svipp AS er et av vestlandets eldste og blandt de største bud- og lokaltransport firma.

Solid vekst gjennom 40 år har ført til utvidelse av bilparken og produktspekter vi disponerer idag en en variert bilpark.

Med egne løsninger og ved hjelp av gode samarbeidspartnere kan vi også bistå våre kunder med transport til/fra alle destinasjoner i Norge og ellers i utlandet – raskt, enkelt og effektivt! Vi er idag lokalisert i Sandnes og har erfarne seriøse samarbeidspartnere i alle større norske byer.

​Vi tilbyr i dag distribusjon av alle typer gods – fra papirer, pakker eller andre typer store og små kolli – over korte eller lengre distanser. Vi har alle bilstørrelser – fra varebiler av ulike størrelser til lastebiler, containerbiler, kjølebiler, kranbiler og semitrailere.

​En transportutfordring – Svipp har løsningen!

Svipp AS er en moderne bedrift som gjør bruk av ny teknologi, både når det gjelder bestillingssystemer, ordrebehandling, fakturasystemer og kontroll av bilparken.

Våre sjåfører er erfarne og har god lokalkunnskap. Vår bilpark er til enhver tid av nyere dato, og sammen med våre sjåfører strekker vi oss langt for å gjøre også deg fornøyd!

Søk nå
bottom of page