top of page
IMG_7889.jpg

Bilparken

Vi har i fokus å ha nye, sikre og miljøvennlige biler

Svipp Transportfirma presenterer stolt sin mangfoldige bilpark bestående av 30 biler som driver distribusjonen til nye høyder. Den moderne og bærekraftige tilnærmingen til transport gjenspeiles i den varierte bilparken som møter dagens behov med nyskapende løsninger.

Elbilene utgjør pulsen i Svipp's bilpark og representerer firmaets engasjement for miljøvennlig drift.

 

Med nullutslipp og lavt støynivå bidrar disse elbilene ikke bare til renere luft, men også til en mer behagelig og fredelig transport opplevelse i Sandnes og Stavanger.

Budbilene utgjør ryggraden i Svipp's operasjoner, raskt og pålitelig levering av mindre pakker og forsendelser. Disse kjøretøyene er optimalisert for effektivitet og smidighet, og gir den nødvendige fleksibiliteten som kreves i en stadig skiftende logistikk verden.

Svipp-3.jpeg

Vekselflak-container tilfører logistikken fleksibilitet med justerbar og avtagbar container. Effektiv laste håndtering og skreddersydde løsninger for varierte transportbehov. 

IMG_7889.jpg

Kjøl- og frysbilene er hjørnesteinen i selskapets evne til å sikre at varer transporteres trygt og i ønsket tilstand. Med avanserte temperaturkontroll systemer garanterer disse bilene at ferske produkter, farmasøytiske varer og andre temperatur sensitive forsendelser når destinasjonen i perfekt stand.

Følgebilen, med sin ekstra sikkerhet og assistansefunksjoner, bidrar til å sikre en trygg og jevn transport av verdifulle laster. Den spiller en viktig rolle i å minimere risikoen for uforutsette hendelser underveis.

skap, kapell og lift varebilene gir økt beskyttelse, fleksibilitet og enkel lasting, og muliggjør varierte leveranser.

Ekspress tilbudet, som navnet antyder, tar seg av presserende leveranser. Med en høy grad av pålitelighet og rask respons kapasitet, sikrer denne tjenesten at kunder får det de trenger når de trenger det, uten unødvendig ventetid.

Samlet sett representerer Svipp Transportfirmas bilpark en perfekt harmoni mellom moderne teknologi, bærekraft og operasjonell effektivitet. Med et bredt spekter av spesialiserte kjøretøy er de rustet til å imøtekomme en rekke transportbehov og forbli en pålitelig partner i distribusjons industrien.

bottom of page