top of page

Svipp Introduserer Rogalands Første Hel-elektriske Thermo-lastebil


Tor Magne Norenes

Scania P230 er Svipp's nyeste stolthet innen elektriske lastebiler, og vi ønsker å gratulere Tor Magne Norenes med sitt nye kjøretøy. Denne lastebilen representerer en spennende utvikling i transportbransjen i Rogaland, da den markerer den første hel-elektriske lastebilen i området som også er utstyrt med avansert thermo-teknologi.


Med Scania P230 tar Svipp et stort steg mot en mer miljøvennlig og bærekraftig transportløsning. Den elektriske drivkraften reduserer betydelig utslippene av klimagasser og lokal forurensning sammenlignet med tradisjonelle diesel kjøretøy. Dette er et positiv bidrag til det grønne skiftet og en renere fremtid for transportsektoren.


Thermo-teknologien i lastebilen er en ekstraordinær funksjon som legger til rette for transport av varer som krever spesifikke temperaturforhold. Dette gjør Scania P230 til et allsidig og effektivt kjøretøy, som kan håndtere alt fra ferske matvarer til farmasøytiske produkter. Den presise kontrollen over temperaturen sikrer at varene alltid holder riktig kvalitet og standard under transporten.


Første hel-elektriske lastebil i Rogaland som også er utstyrt med avansert thermo-teknologi.

Tor Magne Norenes er heldig som får æren av å kjøre denne nyskapende lastebilen. Som fører av en elektrisk lastebil med thermo-teknologi blir han en viktig aktør i å demonstrere fordelene ved denne avanserte transportløsningen. Hans engasjement for miljøet og innovasjon i bransjen er beundringsverdig, og vi ser frem til å se Scania P230 i aksjon på veiene i Rogaland.


I en tid hvor bærekraft og teknologisk utvikling går hånd i hånd, er Scania P230 et glimrende eksempel på hva som er mulig innenfor transportsektoren. Svipp viser vei mot en grønnere fremtid ved å investere i elektriske løsninger som ikke går på kompromiss med funksjonalitet og kvalitet. Vi ser frem til å følge Tor Magne Norenes og hans Scania P230 på veien mot en mer miljøvennlig transporthverdag i Rogaland.Comments


bottom of page