top of page

Høy komfort og bedre plass er viktig for trivselen i sitt nye rullende kontor

Hans Petter har fått seg ny bil, gratulerer så mye!


Hans Petter har vært i Svipp i nå 5 år og jobbet tidligere 11 år i Ørland Transport. Interessen for transportbransjen har gått i arv, der hans far har hatt lang fartstid på veien. Og Hans Petter sin bror Lars Magne jobber i datterselskapet Ørland Transport.

Han forteller om høy trivsel i Svipp med gode kollegaer, kjekke kunder og stortrives med å møte andre når han leverer rundt til fjern og nær.


Nå i uken fikk han en helt ny Volkswagen Crafter noe som han er veldig fornøyd med. Og forteller om høy komfort, bedre plass og ikke minst veldig glad for å endelig ha automatgir.


Hans Petter kjørte tidligere vogntog men grunnet en yrkesskade gikk han over i bil med lavere høyde og nå stortrives han.Høy komfort og bedre plass er viktig for trivselen i sitt nye rullende kontor

Den nye Volkswagen Crafter har en større lastekapasitet og er lengre. Svipp har en ny bilpark som overholder miljøkrav, med høy driftssikkerhet og har flere mål som f.eks. redusere Co2-utslipp, slitasje og levere opp til kundens krav.Comments


bottom of page